Mobiele navigatie
Mobiele navigatie
Volg ons op

Zorghuis Scholtenhagen

Zorg op maat

Huiselijk wonen in een sfeervolle omgeving in het buitengebied van Haaksbergen? Dan is het persoonlijke Zorghuis Scholtenhagen iets voor u! Gelegen tegen het park Scholtenhagen, nabij sportvelden, een kinderboerderij en prachtige wandelmogelijkheden is dit een fijne locatie om te wonen en te genieten.


Het voormalige hotel-restaurant- zalen complex is grondig gerenoveerd tot een zorghuis met diverse huiskamers, een kapsalon, een professioneel leslokaal en veel bewegingsruimte in een comfortabele en veilige sfeer. Zorghuis Scholtenhagen heeft 26 zorgkamers voor vaste bewoners en 1 kamer voor logeren/ tijdelijk verblijf.


Zorghuis Scholtenhagen is ruim opgezet en van vele gemakken voorzien. In en rond het pand zijn er diverse mogelijkheden voor bewoners en bezoekers. In de ruime tuin is het heerlijk zitten of tuinieren. Rond het gebouw vindt u fijne wandelroutes. Buiten wandelen (of mee in de rolstoel) doen we daarom vrijwel elke dag!

Waarom zorghuis Scholtenhagen?

  • Comfortabel en huiselijk
  • Ruim opgezet
  • Slaapkamer
  • Huiskamers
  • Dagopvang en tijdelijk verblijf
  • Wandelroutes


Onze overige locaties

Zorghuis de Huiskamer

Op een unieke locatie aan de rand van Denekamp, direct achter Natura Docet, ligt Zorghuis de Huiskamer.

Meer info »

Zorghuis Scholtenhagen

Huiselijk wonen in een sfeervolle omgeving in het buitengebied van Haaksbergen?

Meer info »

Zorghuis Huize Scherpenzeel

Even buiten het centrum van Goor, aan de oude hoofdweg naar Markelo, vindt u Zorghuis Huize Scherpenzeel. Wij verwachten rond januari 2019 de eerste bewoners te kunnen verwelkomen.

Meer info »

24-uurs zorg v.a. 850 p/mnd

Onze missie is om een betaalbaar alternatief te bieden in plaats van opname in een regulier verpleeghuis.

Meer info »